Maksu- ja toimitusehdot

Toimitusehdot

Tilausten toimituskulut ovat 4,90 €. Asiakas vastaa mahdollisesta palautuksesta aiheutuneista postikuluista pl reklamaatiot. Lähetettävät tuotteet pakataan ensisijaisesti jo kertaalleen käytettyjä pakkausmateriaaleja hyödyntäen kestävän kehityksen käytäntöjen mukaisesti.

Tilausta tehdessäsi voit valita noutopaikaksi sinulle sopivan pakettiautomaatin tai postin toimipisteen. Paketin ollessa valmis noudettavaksi, saat siitä ilmoituksen matkapuhelimeesi. Viesti sisältää koodin, jolla saat lokeron avatuksi.

Toimitusaika

Varastossa olevat tuotteet lähetämme 1–4 päivää tilauksen saapumisesta.

Hinnat

Verkkokaupassamme näkyvät hinnat sisältävät arvonlisäveron. Vero näkyy eriteltynä tilausvahvistuksessa.

Maksutavat

Verkkokaupassamme maksutapana on Klarna Checkout.

Palautukset

Tuotteillamme on 14 vuorokauden palautusoikeus. 14 päivää lasketaan alkavaksi siitä hetkestä, kun asiakas vastaanottaa tuotteen. Asiakas vastaa palautuksesta aiheutuneista postikuluista. Tuotteet palautetaan alkuperäisissä pakkauksissaan, alkuperäisessä kunnossa ja käyttämättöminä. Tuotteen säilytyslaatikkoon ei tule liimata tai kirjoittaa tietoja, vaan pakkaus tulee olla muuttumaton.

Asiakkaan on ilmoitettava palautuksesta ja peruutuksesta myyjälle ennen palautusta info@nollaxnolla.fi, odota myös, että saat palautusilmoitukseen kuittauksen. Tavaran noutamatta jättäminen tai palauttaminen eivät pelkästään riitä kaupan peruuttamiseksi. Palautuksesta tulevat kustannukset jäävät asiakkaan maksettavaksi.

Jos olet jo maksanut palauttamasi tuotteet, muistathan laittaa oheen tilinumerosi IBAN-muodossa, jotta voimme palauttaa maksamasi summan. Tähän menee yleensä muutama arkipäivä palautuksen saapumisesta.

Noutamaton tilaus

Asiakkaan tulee huolehtia, että tilaus noudetaan ajallaan noutopisteestä. Noutamatta jätetty paketti palautuu automaattisesti toimipisteeseemme ja tilauksesta tehdään hyvitys alkuperäisen maksutavan mukaan. Veloitamme 10 € kuluja noutamatta jääneestä tilauksesta. Kulut vähennetään hyvityksen yhteydessä. Noutamatta jäänyttä ja takaisin palautunutta lähetystä ei toimiteta enää asiakkaalle, vaan asiakkaan on halutessaan tehtävä tilaus uudestaan.

Reklamaatiot

Mikäli lähettämämme tuote ei ole oikea tai se on vahingoittunut, ota yhteyttä info@nollaxnolla.fi

Yhteystiedot

Mikäli sinulla on mitä tahansa kysyttävää, ota yhteyttä sähköpostitse info@nollaxnolla.fi