SALT & STONE

 

Puhdasta, tehokasta, eettisesti ja ekologisesti vastuullista ihonhoitoa.

Salt & Stone on Kalifornian Los Angelesista kotoisin oleva unisex ihon- ja vartalonhoitobrändi, jonka on perustanut entinen ammattilaislumilautailija.

Brändifilosofiaan on juurtunut ihon suojaamisen tärkeys ja brändi on keskittynyt kehittämään erittäin tehokasta ihonhoitoa luonnollisista, orgaanisista ja eettisesti tuotetuista ainesosista. Jokaisen ainesosan laatua on tutkittu tarkoin ilman oikoteitä, jotta on onnistuttu luomaan turvallisia reseptejä ja koostumuksia, jotka sopivat luonnolliseen ja dynaamiseen elämäntapaan, kuten mineraaliaurinkosuojat ja täysin luonnolliset alumiinittomat deodorantit.

Salt & Stone uskoo, että paras lopputulos saadaan luontoa ja tiedettä yhdistämällä. Sarjan tuotteet on suunniteltu kaikille ihotyypeille, ympäristöolosuhteille ja fyysiselle toiminnalle tukemaan liikkumista hyvinvoinnin vuoksi. Voimakkaita antioksidantteja ja bioaktiivisia yhdisteitä hyödyntävät tuotteet ravitsevat ja vahvistavat ihoa päästä varpaisiin.

Salt & Stone ottaa huomioon suhteensa ympäristöön kaikissa liiketoiminnan vaiheissa. He ovat sitoutuneet olemaan jättämättä jälkiä tuotteistaan tai brändistään ympäristöön. Kierrätettävät pakkaukset ovat vasta alkua – he käyttävät kierrätettyjä merimuoveja ja muita kierrätettyjä ja biohajoavia materiaaleja. He käyttävät myös Eco Smart -teknologiaa, jolloin tuotteet hajoavat biologisesti päivissä, ei vuosikymmeninä. Tuotteet valmistetaan uusiutuvalla aurinko- ja vesivoimalla.

Näytetään kaikki 11 tulosta