SoKind

 

SoKind on luonut uudet standardit äidin ja vauvan ihonhoitoon. SoKind on puhdas ja luonnollinen kosmetiikkasarja äidille ja vauvalle.

SoKind on ystävällinen ihmisille ja ympäröivälle luonnolle. Sarjan tuotteet eivät sisällä mitään ylimääräistä, vain turvallisia ja tehokkaita raaka-aineita.

SoKind luotiin paremman, yksinkertaisen ja luonnollisen ihonhoidon tarpeeseen. Tuotteet on räätälöity naisille raskauden ja synnytyksen jälkeiseen vaiheeseen sekä lasten ohuelle, herkälle iholle. Oli vaikeaa löytää ihonhoitotuotteita, jotka ovat luonnollisia ja turvallisia itsellemme, lapsillemme ja luonnolle. Sokind luotiin tähän tarpeeseen ilman mitään bluffia, ilman kompromisseja kaikille naisille ja heidän vauvoilleen. Jokainen tuote on luotu puhtauden ja kestävyyden periaatteiden pohjalta.

Uusi turvallisuuden standardi
SoKind kapinoi vaarattomien ihonhoitotuotteiden puuttumista vastaan ​​ja luo reseptejä ja malleja, jotka perustuvat puhtauden ja kestävyyden periaatteisiin.

SoKind työskentelee johdonmukaisesti luodakseen luonnollisia ja hypoallergeenisia ihonhoitotuotteita tarjotakseen korkeimman tason tehokkuuden ihoa syvälle hoitaen.

Luonnollisesti tehokkaat ainesosat
Aina kun mahdollista, ainesosat ovat luonnollisia ja aina tarkkaan valittuja. Lista hormonaalisia häiriöitä lisäävistä ja muista todistetusti haitallisista lisäaineista on pitkä ja kasvaa jatkuvasti. Mitään näitä mahdollisesti haitallisia aineita ei käytetä tuotteissamme.

Kestävä pakkaus
SoKind on tehnyt välttämättömiä muutoksia tuotannon kaikilla tasoilla pienentääkseen ekologista jalanjälkeänsä. He pyrkivät kehittymään jatkuvasti kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Resurssitehokkaat pakkausmateriaalit pitävät ympäristöjalanjäljen mahdollisimman pienenä – etenkin kun ne ohjataan tehokkaille kierrätys- ja hyödyntämisreiteille. Kaikki pakkaukset on valmistettu ympäristöystävällisistä FSC-sertifioiduista levyistä, jotka ovat 100 % biohajoavia ja pullot on valmistettu loputtomasti kierrätettävästä lasista, kierrätettävästä PET:stä ja biohajoavasta biomuovista, joka on uutettu uusiutuvasta ja kestävästi viljellystä sokeriruo’osta.

Näytetään kaikki 6 tulosta