Salt & Stone Luonnollinen Mineraaliaurinkosuoja Spf 50 88ml

23,90 

Ultrakevyt luonnollinen SPF 50 -mineraalisuojavoide. Rasvaton koostumus imeytyy vaivattomasti ihoon. Hyaluronihappo ja ashwagandha rauhoittavat ja kosteuttavat ihoa. Non-nano -muotoinen sinkkioksidi estää tehokkaasti UVA+UVB-säteiden pääsyn iholle. Ei sisällä nanopartikkeleita, eikä näin ollen vahingoita vesistöjä tai koralliriuttoja ja on turvallinen ihmisen hormonitoiminnalle.

Ympäristöystävällinen pakkaus on valmistettu sokeriruo’osta. Salt & Stone käyttää tuotteidensa valmistuksessa Eco Smart -teknologiaa, jolloin tuotteet hajoavat biologisesti päivissä, eivät vuosikymmenissä. Tuotteet valmistetaan uusiutuvalla aurinko- ja vesivoimalla.

Varastossa

Tuotekuvaus

PÄÄAINESOSAT: Ashwagandha, hyaluronihappo, vihreä tee. Ashwagandhalla on voimakkaita antioksidanttisia ominaisuuksia, jotka auttavat suojaamaan ihoa vapaiden radikaalien vaurioilta. Vihreä tee on todistetusti loistava antioksidantti.

AINESOSALUETTELO: Zinc Oxide (Non-Nano) 22%,
Caprylic/Capric Triglyceride, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Cera Alba (Beeswax), Coco-Caprylate/Caprate, Polyglyceryl-3 Polyricinoleate, Cocos Nucifera (Coconut Oil), Tocopherol Acetate (Vitamin E), Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Rosa Canina (Rosehip) Seed Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Isostearic Acid.

KÄYTTÖOHJE: Levitä riittävästi ja tasaisesti 15 minuuttia ennen auringolle altistumista. Levitä uudelleen vähintään 2 tunnin välein tai 80 minuutin uinnin tai hikoilun jälkeen.