SoKind Love Lines Stretch mark voide

- 50%

32,00 

Pehmentävä voide venymäarville ja venyneelle iholle

Täyteläinen, helposti imeytyvä voide, joka sisältää tehokkaan sekoituksen kasvitieteellisiä antioksidantteja ja rasvahappoja sisältäviä öljyjä, jotka auttavat ehkäisemään ja vähentämään venymäarpien ilmaantumista raskauden aikana ja sen jälkeen. Luonnolliset aktiiviset ainesosat stimuloivat kollageenin tuotantoa ja edistävät ihon palautumista.

Varastossa

Tuotekuvaus

Vaikutus:
Vähentää raskausarpien muodostumista
Palauttaa ihon elastisuuden
Parantaa ihon rakennetta näkyvästi

Käyttöohje:
Hiero voidetta ihoon kevyesti pienin pyörivin liikkein, kunnes se on imeytynyt. Levitä voidetta päivittäin venytysalttiille iholle raskauden aikana ja sen jälkeen estääksesi raskausarpien muodostumisen.

Ainesosat:
Vesi, Aloe vera lehtimehu*, pentyleeniglykoli, setyylipalmitaatti, kookoskaprylaatti/kaprate, shorea Stenoptera (Sal) siemenvoi, glyseriini*, setyylialkoholi, Shean siemenöljy*, butyleeniglykoli, glyseryylistearaattisitraatti, palmitoyylitripeptidi-1, palmitoyylitetrapeptidi-7, Phaseolus Lunatus -siemenuute, rutiini, kaprylyyliglykoli, tokoferoli, Tyrnin hedelmämehu, Cetetaryl Guvate Hydroksietyyliselluloosa, dikaliumfosfaatti, sorbitaaniolivaatti, natriumglukonaatti, sitruunahappo, maitohappo, natriumbentsoaatti, kaliumsorbaatti.
*luomu ainesosa